Facebook    Twitter
Your Choice Catering Zoetermeer Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Industrieweg 109
2712 LC Zoetermeer
tel. 079 - 7440241

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Wijnproeverijen

wijn en spijs avond

 


Your Choice Catering Zoetermeer - Wijnproeverijen

Met een wijnproeverij heeft u een ludieke en gezellige manier gevonden om van uw feest een nóg mooiere belevenis te maken. Your Choice Catering Zoetermeer kan een wijnproeverij voor u regelen als deel van uw verjaardag, reünie, vriendenavondje of andere sociale aangelegenheid. Onze sommelier laat u kennismaken met een aantal lekkere wijnen afkomstig uit alle windstreken. En dat hoewel we niet over een eigen wijnassortiment beschikken. Natuurlijk hebben we daarbij ook nog altijd een lekker hapje in de aanbieding. Waar wacht u nog op? Bel vandaag nog voor een sfeervolle wijnproeverij!

Wijnproeverij - onze liefde voor wijn

Onze liefde voor wijn gaat ver, heel ver. En die liefde delen wij maar al te graag met iedereen die ervoor open staat. Your Choice Catering Zoetermeer ziet wijn drinken als een zaak van vriendschap en samen genieten. En dat betekent dat wijn proeven voor ons een sociaal gebeuren is. Een gebeuren waar je vooral samen met anderen van moet genieten. Wilt u uw feest, zakelijk event of uw familiedag nog leuker maken? Dan is een wijnproeverij daar het ultieme middel voor. Onze passie voor wijn delen wij graag met u, net als onze kennis. Zo heeft u een gezellige middag of avond en steekt u er ook nog wat van op!

Wijnproeverij - uiteraard een lekker hapje erbij

Goede wijn behoeft geen krans, maar goed wijn smaakt nog beter met een smakelijk hapje erbij! En laten we daar nou heel erg goed in zijn. Met onze wijn- en spijsarrangementen is uw wijnproeverij helemaal af. Your Choice Catering Zoetermeer heeft voor u een aantal heerlijke wijnen geselecteerd en daar de passende hapjes bij uitgezocht. Mocht u een andere suggestie hebben, dan hoeft u ons dat alleen maar te laten weten. Ons aanbod is flexibel, want wij leveren op alle fronten maatwerk.

De 3 ideale combi's van wijn- en spijsassortimenten ziet u hier:

Spijzen Standaard Spijzen Extra Spijzen Luxe

Wijnproeverij - wereld van wijnen

Your Choice Catering Zoetermeer beschikt, zoals we reeds aangegeven hebben, niet over een eigen wijnassortiment. Desondanks slaagt onze sommelier erin u een ware wereldreis aan te bieden. Hij laat u wijnen proeven uit de bekende wijngebieden in Frankrijk, Italië en Duitsland en heeft daarnaast een selectie wereldwijnen voor u in petto. Zo reist u langs wijngebieden in Australië, Zuid-Amerika en Zuid-Afrika.

Als u uw feestelijke gelegenheid nóg leuker wilt maken met een wijnproeverij, die een selectie van circa tien verschillende wijnen omvat, moet u rekening houden met een tijdsduur van ongeveer drie uur. De kosten bedragen gemiddeld € 20,00 per persoon. De prijs hangt uiteraard af van de grootte van het gezelschap en de hapjes die u kiest.

Bel of mail ons vandaag nog als u vragen heeft of als u een (geheel vrijblijvende) prijsopgave wilt. Wij proosten nu al op uw gezondheid!