Facebook    Twitter
Your Choice Catering Zoetermeer Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Industrieweg 109
2712 LC Zoetermeer
tel. 079 - 7440241

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Lunch Buffet

warm buffet


 


Your Choice Catering Zoetermeer - Buffetten

Een lopend buffet is van alle tijden. Buffetten blijven populair en dat is niet zo verwonderlijk. Your Choice Catering Zoetermeer kan bij iedere gelegenheid het juiste buffet maken. Viert u uw verjaardag in kleine kring of pakt u groots uit om uw bruiloft te vieren? Dat maakt geen verschil voor ons, want wij passen ons perfect aan uw wensen aan. Om het u gemakkelijk te maken zijn we al aan de slag gegaan en hebben we een aantal pakketten voor u samengesteld die u naar hartenlust mag wijzigen als u dat wilt. Maar als u ze bekijkt zult u zien dat dat waarschijnlijk niet nodig. We hebben namelijk voor iedere smaak het juiste buffet.

Buffetten - ook voor het kleinere budget

Wordt u 50? Bent u 25 jaar getrouwd? Of heeft u gewoon zin in een feest? Wat de aanleiding voor ook is, Your Choice Catering Zoetermeer maakt er met haar buffetten gegarandeerd een feestje van! We nemen uw wensen ten aanzien van de samenstelling van het buffet serieus en ook voor het kleinere budget hebben wij een passend buffet. Zo weet u zich altijd verzekerd van het ideale buffet dat bij uw feest aansluit. Wij bewijzen dat kwaliteit geen vermogen hoeft te kosten.

Kijk hier naar de diverse opties. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om ze gewoon te stellen.

Koude buffetten Koud / warm buffet Zelf buffet samenstellen
Flavours of the world Thema buffetten Lunch & Tapas buffet
Wereld buffetten Desserts buffet    

Buffetten - praktisch en duidelijk

Your Choice Catering Zoetermeer houdt niet van vage afspraken en onduidelijke voorwaarden. Wij zijn voor duidelijkheid en daarom weet u vooraf precies wat u betaalt voor het buffet van uw keuze. Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW en schoonmaakkosten. Bovendien voorzien wij u gratis van het nodige serviesgoed, bestek en tafelbekleding. Afspraak is afspraak!

Mocht u meer willen weten of eenvoudigweg onze buffetmogelijkheden willen bespreken? Your Choice Catering Zoetermeer maakt graag tijd voor u! Een offerte op maat of een persoonlijk advies geven wij u geheel vrijblijvend. Waarom zou u nog wachten? Bel gratis 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in. U hoort zo snel mogelijk van ons!