Facebook    Twitter
Your Choice Catering Zoetermeer Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Industrieweg 109
2712 LC Zoetermeer
tel. 079 - 7440241

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Party tent

Bedrijfsopening

Sushi wagen

 


Your Choice Catering Zoetermeer - Bedrijfsopening

Your Choice Catering Zoetermeer is in staat om ook de opening of heropening van uw bedrijf tot een meer dan geslaagde gebeurtenis te maken. Is uw bedrijf kakelvers of betreft het een nieuwe start? Gaat uw school verhuizen naar een ander gebouw? Dat is altijd reden voor een feestje, toch? Uw relaties, scholieren, klanten en alle andere betrokkenen zullen met Your Choice Catering Zoetermeer een bedrijfsopening meemaken waarover ze het nog heel lang gaan hebben!

Bedrijfsopeningen - bij ons is alles maatwerk

Maatwerk is onze unieke aanpak. Een bedrijfsopening is bij uitstek een gelegenheid die zowel persoonlijk als zakelijk perfect moet passen. Vandaar dat Your Choice Catering Zoetermeer goed naar u luistert en ook de aard van uw bedrijfsactiviteiten meeweegt. We kunnen ons voorstellen dat u het te druk heeft om alles zelf te regelen, dus neemt ons team u zowel de catering als de hele organisatie uit handen. Your Choice Catering Zoetermeer is perfectionistisch tot in het detail; ons culinaire aanbod is zeer breed en van hoge kwaliteit, net als onze expertise in het verzorgen van de entourage en het entertainment.

Bedrijfsopeningen als een totaalplaatje

Misschien heeft u al een plan gemaakt en weet u precies hoe uw bedrijfsopening er uit moet zien. Misschien ook niet. Your Choice Catering Zoetermeer kan u in beide gevallen helpen om van uw bedrijfsopening een grote happening te maken. Wij beschikken over een team dat bestaat uit vakmensen die hun sporen in de cateringbusiness inmiddels verdiend hebben. Ze gebruiken hun professionaliteit om van iedere gelegenheid een feestje te maken, dus ook van uw bedrijfsopening. Your Choice Catering Zoetermeer kan een totaalplaatje samenstellen of slechts een enkel onderdeel, alles is mogelijk! Niet alleen voor het eten en het drinken zijn wij de aangewezen partner, ook als het gaat om het aankleden van de feestlocatie kunt u alles gerust aan ons overlaten.

Hoogste punt viering:

Pannenbier Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: Pannenbier is een term uit de bouw. Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, wordt bier geschonken dat door de opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld. In sommige streken plaatst men wanneer het hoogste punt bereikt is een meiboom op de nok, meestal is het een vlag die blijft wapperen totdat het pannenbier is geschonken en gedronken. Een lang wapperende vlag duidt op een gierige opdrachtgever. Een bezem op het hoogste punt nadat de vlag gestreken is duidt erop dat er geen bier is geschonken (en geen fooi is gegeven).

Bedrijfsopening - traditioneel en toch modern

Een traditie als de 'hoogste punt viering' vinden we bij Your Choice Catering Zoetermeer een originele manier om een bedrijf te openen. De 'hoogste punt viering' is een bijzondere en unieke gebeurtenis die u graag wilt vieren met iedereen die belangrijk is voor uw bedrijf. Misschien ziet u dit moment zelfs als bedrijfsopening en viert u het ook als zodanig. Your Choice Catering Zoetermeer maakt van uw hoogste punt viering een geweldig event voor jong en oud. Valt de hoogste punt viering samen met de wintermaanden? Trakteer uw medewerkers en andere genodigden dan op snert, pannenkoeken en chocolademelk! Of hou een mosselfeest! Onze creativiteit kent voor wat betreft de invulling van uw bedrijfsopening geen grenzen. Heeft u een suggestie of een eigen voorstel? Laat het ons weten, want voor Your Choice Catering Zoetermeer vindt niet snel iets te gek…

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijfsopening of uw pannenbierfeest kunnen betekenen? Bel of mail ons vandaag nog voor een vrijblijvende prijsopgave. Ons gratis telefoonnummer is 0800 489 0 489 of u vult ons contactformulier in. U hoort zo snel mogelijk van ons!