Facebook    Twitter
Your Choice Catering Zoetermeer Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Industrieweg 109
2712 LC Zoetermeer
tel. 079 - 7440241

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Huwelijk

huwelijksreceptie catering

bruiloft cateraar

 


Your Choice Catering Zoetermeer - Bruiloften

Je treedt niet elke dag in het huwelijk. Gelukkig niet! Stel je voor dat je elke week of zelfs elke maand een dergelijk feest zou moeten organiseren! Bij Your Choice Catering Zoetermeer doen we dat wel. En dat is fijn voor jullie, want jullie kunnen alles met een gerust hart overlaten aan onze vakmensen. Wij maken van ieder huwelijksfeest iets bijzonders, zodat jullie, het bruidspaar, nog lang met heel veel plezier op die grote dag terug zullen kijken. Trouwen doe je in één keer goed. En dan heb je aan ons een ideale partner. Daar zeggen jullie toch zeker geen 'nee' tegen?

Bruiloften zijn onze favoriete feesten

Your Choice Catering Zoetermeer is de afgelopen twintig jaar tot heuse bruiloftsexpert uitgegroeid. Die expertise zetten we graag voor jullie in bij het regelen en faciliteren van jullie trouwdag. Wat er allemaal mis kan gaan op zo'n belangrijke dag, daar hebben jullie misschien nu al nachtmerries van. Maar als je onze mensen de hele organisatie voor hun rekening laat nemen, hoef je nergens wakker van te liggen.

Voorbeeld van een compleet verzorgde dag

Ons topteam zorgt er namelijk met professionaliteit en persoonlijke betrokkenheid voor dat er niets fout gaat. Je hoeft op jouw grote dag alleen je energie te gebruiken om er met volle teugen van te genieten, net als je partner. Jouw dag wordt niet verstoord door verkeerde catering, fout entertainment en een slecht geregelde receptie. Your Choice Catering Zoetermeer doet er alles aan om de goede naam die wij hebben op het gebied van huwelijksfeesten hoog te houden. Zeg jij 'ja' tegen je partner, wij zeggen 'ja' tegen jullie feest!

Trouwen op je eigen manier

Ieder bruidspaar is uniek, dat weten we na al die jaren zeker. En daarom benaderen we jullie als uniek koppel met unieke wensen. We vinden het niet meer dan vanzelfsprekend dat jullie bepalen hoe je je trouwdag viert. Wil je een knalfeest waar de vonken vanaf vliegen? Of hou je meer van klein en intiem, met alleen een select groepje gasten? De afspraken die wij persoonlijk en gedetailleerd met jullie maken, leggen we vast in een draaiboek dat we nauwgezet volgen. Van de hapjes tijdens de receptie tot en met de muzikale omlijsting van de dag, wij regelen je trouwfeest precies zoals we dat afgesproken hebben. Zelfs de locatie passen we geheel aan jullie eigen stijl aan. Your Choice Catering Zoetermeer dat is trouwen op jouw manier en in jouw stijl. Van begin tot eind!

Bruiloftsgastronomie

De culinaire opties voor jullie trouwdag zijn bij Your Choice Catering Zoetermeer zeer ruim. Van een sfeervolle lunch voor de naaste familie en vrienden tot en met een overvloedig buffet voor driehonderd gasten en alles dat er tussenin zit is mogelijk. Wat te denken van een bruiloft in beachparty stijl met een barbecue? Het is slechts een voorbeeld van de vele gastronomische arrangementen die we aan kunnen bieden. Hebben jullie specifieke wensen? Vraag je je af of dat wat jij wilt door ons geregeld kan worden? Neem dan meteen contact met ons op voor een eerlijk en vrijblijvend advies op maat. Flexibiliteit en een open geest staan namelijk centraal bij ons.

Wij zijn van de details

Jullie wensen staan altijd centraal. Your Choice Catering Zoetermeer houdt van heldere communicatie. We leggen onze afspraken zwart op wit vast, zodat er niemand achteraf kan twijfelen over wat er is geregeld. We gaan persoonlijk in op elk detail en stellen ook de vragen die jullie je nog niet gesteld hadden. Zo helpen we jullie om het totaalplaatje kloppend te krijgen. Een los eindje laten wij niet liggen, want wij beschikken over zeer ervaren en geschoold horecapersoneel dat overal aan denkt. In de periode voorafgaand aan jullie trouwdag zijn er meer dan genoeg beslissingen die je moet nemen, dan is het heerlijk als je de organisatie van de grote dag zelf aan professionals over kunt laten. Hebben jullie ons uitgekozen om die professionals te zijn? Dan bieden we jullie en jullie beide ouderparen alvast een geweldig diner op onze kosten aan. Een generale repetitie als het ware van een gegarandeerd geslaagde bruiloft.

De trouwlocatie die bij jullie past

Your Choice Catering Zoetermeer heeft een enorm netwerk in de huwelijksbranche opgebouwd. Daardoor is het voor ons mogelijk om allerlei trouwlocaties verspreid over het hele land voor jullie te regelen. Bijzondere, unieke locaties die passen bij ieder soort bruiloft. Heb je zelf een plaats in gedachten die niet op onze site staat? We kunnen helaas niet alle locaties vermelden omdat het er gewoonweg te veel zijn, maar als je het ons vraagt, kunnen we vast iets voor jullie betekenen.

Heb je brandende vragen of wil je jouw wilde ideeën aan ons voorleggen? Bel of mail vandaag nog en je zult zien dat we jullie met raad en daad terzijde staan. Bel gratis met 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in. Het verplicht je tot niets!