Facebook    Twitter
Your Choice Catering Zoetermeer Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Industrieweg 109
2712 LC Zoetermeer
tel. 079 - 7440241

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Verhuur materialen

 


Your Choice Catering Zoetermeer - Materialen

Your Choice Catering Zoetermeer heeft niet alleen alles in huis om uw feest op gastronomisch gebied te laten slagen. Wij hebben ook voor u alle materialen voorradig die u nodig heeft om uw feest te laten slagen. Als onderdeel van een event of een party die wij voor u regelen, kunt u dus aanvullend materialen huren bij ons tegen een zeer concurrerend bedrag.

Materialen - extra service en gemak

Your Choice Catering Zoetermeer is graag op alles voorbereid. Wij nemen ons werk serieus en willen onze klanten graag op elk gebied van dienst kunnen zijn. Dat wil zeggen dat wij ook de materialen en benodigde attributen voor u kunnen verzorgen. Your Choice Catering Zoetermeer staat niet alleen voor lekker eten en drinken, maar ook voor alle andere zaken die belangrijk zijn om uw feest te laten slagen. Voor serviesgoed, bestek en servetten hoeft u overigens niets extra's te betalen. Die materialen horen standaard bij het cateringconcept dat u bij ons reserveert.

Materialen - sfeer en extra cachet

Party styling en het creëren van de juiste sfeer tijdens uw feest of event, behoort eveneens tot de taken van Your Choice Catering Zoetermeer. We zorgen ervoor dat uw feestlocatie voorzien wordt van styling items die aansluiten bij de aard van het feest en de aard van het gezelschap. Ons team kan in overleg met u de bloemen, slingers, planten en verlichting regelen. Op die manier past de ambiance die tot stand komt perfect bij het feest dat we voor u organiseren. Heeft u speciale wensen? Wilt u bijvoorbeeld uw locatie om laten toveren in een totaal andere wereld? Laat het rustig over aan Your Choice Catering Zoetermeer. Daarmee wordt uw feest onvergetelijk voor iedereen!

Materialen - alles onder één dak

Your Choice Catering Zoetermeer maakt van uw feest een totaalpakket waarbij u nergens omkijken naar heeft. Alle onderdelen hebben wij onder één dak, zodat u zeker weet dat alles tot in de details perfect verzorgd is. Themafeesten, sfeervolle bedrijfsopeningen, oergezellige barbecues, wij maken het allemaal mogelijk zonder dat u er iets aan hoeft te doen. En dat is fijn, want u heeft het waarschijnlijk al druk genoeg, toch?

Materialen - wat kost dat eigenlijk?

Niet zo veel als u waarschijnlijk denkt, dat weten we zeker! Catering, styling, drank, entertainment en materialen, het complete pakket laat u met een gerust hart regelen door Your Choice Catering Zoetermeer. Partytenten, verlichting, koelkasten, planten en nog veel meer attributen hebben wij voor u in ons aanbod. Ons uitgebreide netwerk aan leveranciers zorgt ervoor dat we u aangenaam lage tarieven voor onze materialen kunnen berekenen.

Klikt u op onderstaande link voor een volledig overzicht van onze (ver)huurmaterialen.

Huurmaterialen (pdf)