Facebook    Twitter
Your Choice Catering Zoetermeer Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Industrieweg 109
2712 LC Zoetermeer
tel. 079 - 7440241

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Entertainment

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Zoetermeer - Entertainment

Your Choice Catering Zoetermeer werd in 1993 opgericht en is dus ruim 23 jaar bezig.Niet alleen hebben wij een enorme schat aan ervaring opgedaan, wij hebben ook heel veel contacten in de branche. We zijn niet alleen gastronomisch in staat om u een breed scala aan diensten te bieden, ook op het gebied van entertainment staan wij ons mannetje. Wat dacht u bijvoorbeeld van het boeken van bands, dj's, kinderanimatie of het organiseren van activiteiten? Ook voor amusement en entertainment bent u bij ons aan het goede adres!

Entertainment - muziek en nog heel veel meer

Your Choice Catering Zoetermeer helpt u bij de complete organisatie van uw feest of uw zakelijke event. Bij dat totaalplaatje hoort uiteraard ook het geschikte entertainment. Of u nu op zoek bent naar een country & western band voor uw themafeest of naar een smartlappenzanger voor uw 50-jarige bruiloft, wij kijken nergens meer van op! Zoals u van ons gewend bent leveren wij ook bij het entertainment maatwerk. In onderling overleg gaan we voor u aan de slag om de muziek, de activiteiten of de cabaret-act van uw keuze te boeken. Wij zorgen ervoor dat uw feest tot een uiterst geslaagde gebeurtenis zal uitgroeien!

Entertainment - personal touch

Wie met ons bedrijf in zee gaat, treft altijd een luisterend oor. Onze personal touch is ons handelsmerk: wij bespreken elk detail met u en proberen alles uit uw handen te nemen zodat u alle tijd heeft om te genieten. Wij vliegen nooit op de automatische piloot, want dat past niet bij onze bedrijfsfilosofie. Uw feest of uw bedrijfsuitje heeft voor ons altijd prioriteit, ook wat het entertainment betreft. Voor Your Choice Catering Zoetermeer is dat vanzelfsprekend! Wilt u weten wat we voor u kunnen doen? Bel of mail ons vandaag nog voor een offerte of een vrijblijvend advies.

Entertainment - dienstverlening staat centraal

Bij Your Choice catering Zoetermeer staat dienstverlening bovenaan. Met onze klantgerichte instelling onderscheiden we ons van elk ander cateringbedrijf. Die werkwijze vinden wij erg belangrijk en we doen ons uiterste best om service van de bovenste plank te kunnen blijven leveren voor ons klantenbestand. Uw wensen zijn de uitgangspunten bij de manier waarop we invulling geven aan uw opdracht. Een spetterend dansfeest of een intieme bruiloft, bij ons kan het allemaal. Van bedrijfsopening tot familiebarbecue, alles kan. Entertainment mag daarbij natuurlijk niet ontbreken en dus staan we vol enthousiasme voor u klaar. Het maakt voor ons daarbij niet uit hoe groot uw feest of event is en welk budget u heeft. Voor ons is elke cateringopdracht even belangrijk, want service en gastvrijheid zit in ons DNA.

Your Choice Catering Zoetermeer nodigt u van harte uit ons te contacteren voor een offerte op maat of een vrijblijvend advies. Wij nemen graag alle tijd voor u.

Bel gratis met 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.