Facebook    Twitter
Your Choice Catering Zoetermeer Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Industrieweg 109
2712 LC Zoetermeer
tel. 079 - 7440241

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfsfeest - receptie

Bedrijfsfeest

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Zoetermeer - Bedrijfsfeesten

Your Choice Catering Zoetermeer helpt u graag bij het regelen van uw ideale bedrijfsfeest of personeelsdag. Wij organiseren alles van begin tot eind, zodat u zich kunt concentreren op andere dingen. Catering, materialen, amusement, activiteiten, locaties, wij nemen u alles uit handen. Wij garanderen u een geslaagd bedrijfsfeest, daar kunt u van op aan!

Bedrijfsfeest - variëteit

Your Choice Catering Zoetermeer gebruikt haar ruime ervaring graag om zoveel mogelijk variatie aan te brengen in de aard van het feest. Themafeesten, activiteiten, culinaire lekkernijen, live muziek, DJ's en nog veel meer, dat is wat ons kenmerkt. Ons aanbod is zo vormgegeven dat alles eenvoudig aan uw wensen aan te passen is. Van buffet tot barbecue, van stormbaan tot kinderanimatie, vraag het ons en u staat versteld van de mogelijkheden!

Bedrijfscatering - breed assortiment

Your Choice Catering Den Haag beschikt niet alleen over geweldige vakmensen, maar ook over gastronomische concepten die aansluiten bij uw vraag. We overleggen graag met u over de mogelijkheden en de wensen die u heeft. Maatwerk en persoonlijke aandacht staan daarbij voortdurend centraal. We maken een checklist van onze afspraken en wijken daar niet van af: afspraak = afspraak! Vraag ons vandaag nog naar de prijzen en de uitgebreide mogelijkheden die wij op cateringgebied hebben. Wij vertellen u er graag alles over!

Bedrijfsfeesten - gastronomische ideeën

Your Choice Catering Zoetermeer kan uw bedrijfsfeest voorzien van buffetten, barbecues, walking dinners, borrelarrangementen en wijnproeverijen. Wilt u een speciaal arrangement omdat uw bedrijfsfeest daarom vraagt? Dat is geen probleem! Onze persoonlijke benadering en onze betrokkenheid staan garant voor een bedrijfsfeest dat precies naar uw wensen verloopt. Wat dacht u van een spectaculair walking dinner? Of een sfeervolle barbecue in de winter? Maak vandaag nog een afspraak en we bespreken alles tot in detail met u.

Bedrijfsfeest - zonder fratsen

Your Choice Catering Zoetermeer organiseert feesten mét en zonder fratsen, wat u maar wilt! Wij houden ons aan de afspraken die we met u maken, want wij doen wat we zeggen. De verrassingen laten wij graag over aan u en uw gasten tijdens een spectaculair personeelsfeest of een gedenkwaardige dag met uw team!

Bedrijfsfeest - meer weten?

Bel ons gratis telefoonnummer als u meer informatie wilt hebben. Wij nemen uitgebreid de tijd om al uw vragen te beantwoorden. Onze prijsopgaven en adviezen zijn uiteraard gratis en vrijblijvend. Wij staan graag voor u klaar!