Facebook    Twitter
Your Choice Catering Zoetermeer Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Industrieweg 109
2712 LC Zoetermeer
tel. 079 - 7440241

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Walking Dinners

Amuses

Amuses Walking Dinner

 


Your Choice Catering Zoetermeer - Walking dinner

Wat een walking dinner is, hoeven we u anno 2016 niet meer uit te leggen. Het betreft namelijk een van de meest hippe concepten in de cateringwereld van de laatste jaren. Heerlijke menu's geserveerd op handige borden waarbij bestek overbodig is, dat staat garant voor een geweldig smulfestijn van wel 6, 7 of 8 gangen. Your Choice catering Zoetermeer kan een walking dinner regelen waar u maar wilt en voor iedere groep mensen, ongeacht hoe groot.

Wandelen, eten en lekker genieten

Wat een walking dinner de laatste jaren zo populair maakt, is het feit dat iedereen kan eten zonder vastgeprikt aan een tafel te hoeven zitten. Zo praat u met iedereen terwijl u toch van een culinair hoogstandje geniet. Your Choice Catering Zoetermeer zorgt ervoor dat uw gasten mixen en matchen en een diner voorgeschoteld krijgen waar ze hun vingers bij aflikken. Het eten verplaatst zich mee met uw gasten, bij wijze van spreken. Onze kok maakt het diner grotendeels ter plekke klaar en onze keukenbrigade maakt er mooie gerechtjes van op handige bordjes waar u niet eens bestek bij nodig heeft. Your Choice Catering Zoetermeer kan u verzekeren van een spectaculaire smaakbelevenis en een gezellig feest waar u nog lang met plezier aan terugdenkt. Een walking dinner is altijd een schot in de roos!

Walking dinner - simpel idee, briljant bedacht

Degene die het bedacht heeft, had een simpel idee dat gewoonweg briljant is, dat is hoe wij erover denken. Your Choice Catering Zoetermeer maakt van een walking dinner iets heel bijzonders door gerechten te bereiden die niet alledaags zijn, maar wel smaakvol voor iedereen. Heeft u even? Dan maken we u lekker met zalmtartaar met mierikswortel mayonaise, kwartelboutjes met truffel of een zalig geitenkaasje uit de oven. Onze wereldberoemde brie-soep is overigens inmiddels een echte hit!. Your Choice Catering Zoetermeer maakt een walking dinner tot een culinair feest voor al uw zintuigen. Behalve verse ingrediënten, stoppen we ook een heleboel liefde en passie in onze gerechten en dat is te proeven!

Het aanbod

We overleggen natuurlijk met u over hoe uw ideale walking dinner er uit moet zien. Your Choice Catering Zoetermeer heeft een aanbod dat bol staat van de keuzes. Voor elk wat wils! Op basis van onze ervaring kunnen we concluderen dat acht gangen meer dan voldoende volume hebben om te dienen als een volwaardig diner. Ook de iets grotere eter heeft hieraan zeker genoeg.

Exclusief walking dinner Chinees walking dinner Walking dinner

Walking dinner - speciaal drankenarrangement

Your Choice Catering Zoetermeer maakt graag het plaatje compleet. Vandaar dat wij uw walking dinner vergezeld kunnen laten gaan van een speciaal drankenarrangement tegen een uiterst vriendelijk tarief. Voor de unieke actieprijs vanaf € 7,50 per persoon all-in, heeft u een onbeperkt assortiment gedurende de duur van uw walking dinner. Materialen zoals een tap, glazen en alle andere benodigdheden, zijn bij de prijs inbegrepen. Daar proosten we nu al op!

Wat is de prijs van een walking dinner?

Dat hangt er een beetje vanaf wat u wilt. Your Choice Catering Zoetermeer kan u slechts een indicatie geven en zeggen dat u voor een bedrag van € 30,00 per persoon een heel mooi en smaakvol walking dinner heeft. Wilt u het exact weten? Aarzel dan niet om vandaag nog met ons te bellen of te mailen. We vertellen u er graag alles over.

Bel ons op 0800 4890 489 (of mail ons) en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.