Facebook    Twitter
Your Choice Catering Zoetermeer Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Industrieweg 109
2712 LC Zoetermeer
tel. 079 - 7440241

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


barbecue zalm

Barbecue

BBQ Steak

 


Your Choice Catering Zoetermeer

Barbecueën

Natuurlijk hoort een barbecue bij uitstek bij mooi weer. Your Choice Catering Zoetermeer houdt echter van barbecueën in elk seizoen! Waarom niet eens een BBQ organiseren als het vriest? Of als het regent? Lekker genieten van onze grilspecialiteiten kunt u bij ons twaalf maanden per jaar. En de prijs? Die is belachelijk laag!

Met kolen of op gas?

U kent ze wel, de barbecuefanaten die dol zijn op de originele smaak van de kolenbarbecue. Your Choice Catering Zoetermeer komt deze barbecueliefhebbers graag tegemoet! Onze kolenbarbecue is in puike conditie en voorziet het vlees, de vis en de groente van die 'echte' barbecuesmaak. Maar Your Choice Catering Zoetermeer heeft ook een zeer goede en veilig gasbarbecue voor u. Wel zo comfortabel! Geen gedoe met kolen en steeds goed op temperatuur, waardoor de kans op mislukkingen tot een minimum beperkt is. Met Your Choice Catering Zoetermeer zijn mislukkingen sowieso tot een minimum beperkt, want onze grillprofessionals zorgen ervoor dat uw barbecue tot in de puntjes verzorgd wordt.

Barbecue met verse en smakelijke topproducten

Onze barbecueproducten zijn dagvers en top of the bill. Your Choice Catering Zoetermeer gebruikt alleen eersteklas vlees en vis en alle groentegerechten en salades worden door ons huisgemaakt. U regelt een overheerlijke barbecue voor uw feest, jubileum, zakelijke bijeenkomst of uw bruiloft bij Your Choice Catering Zoetermeer al voor een bedrag vanaf €. 13,50 per persoon. En daarbij zijn ook serviesgoed en bestek inbegrepen. Serviesgoed dat we na afloop ook weer fijn meenemen om af te wassen, hoe heerlijk is dat?

Bijgerechten uit eigen keuken

De bijgerechten die Your Choice Catering Zoetermeer bij uw barbecue levert, zijn uit eigen keuken en worden alom gewaardeerd. Ons vakteam bereidt alles vers en volgens huisrecept, dus u proeft dat het origineel is. Stokbrood met kruidenboter, aïoli, verse maïskolven, salades, fruit en vegetarische barbecuegerechten worden door onze mensen met vakmanschap aan u geleverd en mooi opgediend. Your Choice Catering Zoetermeer combineert persoonlijke betrokkenheid met pure professionaliteit. U geeft aan wat u wilt en wij passen ons daaraan aan!

Barbecue als totaalconcept

Your Choice Catering Zoetermeer beseft als geen ander dat een BBQ niet alleen een kwestie van eten en drinken is. Het gaat om de totaalbeleving die bestaat uit lekker eten, een koel drankje, goed gezelschap en een ontspannen sfeertje. Daarom kunt u erop rekenen dat we uw barbecue niet alleen voorzien van de passende culinaire zaken, maar ook van de perfecte aankleding en decoratie. Your Choice Catering Zoetermeer zorgt ervoor dat uw barbecue van begin tot eind een feest is voor elke gast, van jong tot oud!

Ons assortiment

Uiteraard kunt u ons altijd vertellen wat u graag als barbecue aanbod had gewild. Dieetverzoeken en andere zaken zijn bij ons altijd bespreekbaar. We zijn proactief in het meedenken over mogelijkheden, ook als die niet tot ons standaardassortiment horen. Met Your Choice Catering Zoetermeer heeft u een flexibele cateringpartner die heel ver gaat in haar service. De barbecuepakketten die we alvast voor u samengesteld hebben, geven u een idee van wat er mogelijk is. Klik op de opties, maak uw keuze en bel ons voor reserveringen of als u meer wilt weten.

BBQ Standaard BBQ Extra BBQ de Luxe

Barbecue met een drankje erbij

Geen enkele barbecue is af zonder een koel glas fris, bier of een lekker wijntje erbij. Your Choice Catering Zoetermeer heeft een breed drankenassortiment waar u uit kunt kiezen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een speciaal actie aanbod dat neerkomt op een scherpe prijs van € 7,50 per persoon all-in voor ons Onbeperkt Hollands assortiment. Meer weten? Klik op ons drankenaanbod of pak de telefoon en bel ons. De glazen, een eventuele tapinstallatie en alle andere benodigdheden zijn bij het drankenarrangement inbegrepen.

BBQ - dessert of gebak

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar als u na al dat barbecuegeweld nog ruimte heeft voor een toetje, is Your Choice Catering Zoetermeer er nog steeds bij! Ons dessertaanbod is al net zo gevarieerd als al het andere dat wij aanbieden. Zo kunt u bij ons terecht voor een compleet dessertbuffet bestaande uit ijs, pudding, bavarois, vers fruit en gebak. Maar u kunt ook een authentieke ijscokar bij ons krijgen of een niet te versmaden toetje uit eigen keuken. Daar krijgt u toch nu al trek van?

Voor al uw vragen of opmerkingen staan wij tot uw beschikking. Bel of mail ons geheel vrijblijvend. Onze offertes en professionele adviezen zijn gratis en zonder verdere verplichtingen.

Bel gratis 0800 4890 489 of vul het contactformulier in.